Felszolgálók kölcsönzése

Professzionális felszolgáló személyzetet kölcsönzünk, amennyiben szezonálisan vagy rövid időre van szüksége erre. Ajánlatkérését követően adatbázisunkból rövid időn belül megtaláljuk az éppen szabad kapacitású, megfelelő képzettséggel és szakmai jártassággal rendelkező felszolgálókat, a kért számban. A munkavégzéssel járó szervezési és adminisztrációs feladatok minket terhelnek, így Önnek rengeteg előnnyel járhat az időszakos munkaerő-kölcsönzés. Tekintse meg referenciáinkat, amelyekből tájékozódhat szakértelmünkről és hosszú távú partnerkapcsolatainkról.

érdeklődöm

Szakácsok kölcsönzése

Az egyszerű, könnyen igénybe vehető, gyors szervezésű munkakölcsönzés során rendkívül rugalmasan kezeljük kéréseit. Különleges igények, speciális háttértudás, bármilyen irányultságú szakmai gyakorlat alapján is megtaláljuk Önnek a megfelelő szakács személyzetet. Amennyiben először veszi igénybe szolgáltatásainkat, az együttműködés mellé dedikált vezetőt rendelünk, aki a későbbiekben felkészülten várja majd újabb igényeit. Tekintse meg referenciáinkat, amelyekből tájékozódhat szakértelmünkről és hosszú távú partnerkapcsolatainkról.

érdeklődöm

Kiszervezett bérszámfejtés

Évtizedek óta foglalkozunk munkaerőkölcsönzéssel, így hatalmas rálátásunk van a munkabérek körüli és kapcsolódó jogszabályokra, azok változására. Tudjuk, hogy ezek követése és betartása nagy terhet ró a cégekre, ezért is döntöttünk úgy, hogy kialakítjuk a kiszervezett bérszámfejtés üzletágunkat és levesszük ezt a súlyt az Ön válláról. Látogassa meg kifejezetten a bérszámfejtés kiszervezésének előnyeiről szóló weboldalunkat, ismerje meg a szolgáltatásunkat.

érdeklődöm